Painting = fail-y...










Hur gick det egentligen med mitt "målande?" :o



Tjaa... är nog tvungen att meddela att jag faktiskt inte kommit längre än till boksteverna F och e. Ska försöka knopra ihop L, vilket inte borde vara så svårt, men tanken på att det ska matcha varandra så... gör det hela ännu svårare. Jag suger heltenkelt och är inte bra på nåååågonting. :)

Satch...









imorgon ska jag klippa mig + färga. :) ingen aning hur jag ska klippa mig eller färga...

sista gången jag klipper mig här... sjukt dyrt!

Agony accepted!


Några "finfina" såkallade bandbilder på Agony accepted... :D


Kom för ett tag sen hem ifrån rasmus efter några halv röjjiga dagar. Igår/idag i supadet så råkade vi av en konstig anledning stöta på dessa grabbar (dom på youtube klippet alltså) dvs. "emo-bög" bandet Agony accepted! Jaha! Borde man vara stolt då? Tja, en gång i tiden lyssnade jag faktiskt på dom, och har fortfarande 2 låtar som jag otroligt nog gillar forfarande! :) Ja... kan väl inte säga att det är något att skryta med men det är alltid kul att träffa på personer som spelar i ett band som man praktiskt taget lyssnade på när man mådde emo! xD Vi eller dom var inte speciellt nyktra... men jag fick ialf några goda råd om percingen av såkallade "bögen" som vi alla mobbade honom för. (han var i det tillståndet ganska pisstoutofffuckup av sig eftersom de va några grabbar som kallade honom för bög när han gick förbi sen så blev han arg och blablabla och träffade oss och blev en glad bög istället. :) fick en kram och han smuttade på min vodka/pärcider.... XD den jävel!

snart är det ju lördag! den så kallade "homo-dagen" och det roligaste av allt är att jag och min kära pojkvän ska fylla 1 år tillsamans... XD<333 så man kan säga att det kommer vara en väldigt färggrann dag i stockholm! :D

Linda and Rasmus are in löve! .....<3 (8)

i miss you..



        
Saknar dej min gamla vän.. <3


Tänk vad ett djur kan ge ett så oehört stort stöd i sitt liv, eller ja, någon som gör så att inte ensamheten tynger ner en totalt. Så mycket minnen man har haft med den här gamla tokhästen. :) vad kan hon vara idag? 24-26 år kanske? yngre? Jag har ingen aning längre.. vet inte ens om min bebisen finns i liv längre...

Jaffa in my heart. <3

I watching you..

 

I can see you...



m
in blogg krånglar hela tiden. Speciellt när jag vill ändra inlägg och bilder! Har ingen blekaste aning vad som orsakar problemet. ._. Hoppas det krångliga försvinner..

Idag har jag däremot varit på laserbehandling. Och lasern praktiskt taget bränner bort skiten! skit äckligt! och inte tal om hur jobbigt det var med alla dessa bedömningsmedlen.. fyyyfan va de gjorde ont! Så nu har jag 3 stora sår + 3 gigantiska plåster på mina stackars fingrar. Inte kul!

Snart ska jag och min älskling fira 1 år tillsamans. :)<3 vi får se vad vi hittar på :)

och... jag tror jag har blivit ett fan av anna ternheim. :3 Vissa låtar är riktigt fina!<3

Nattinatt!

Piercinga..!


Dags att visa upp vad man har på ögonbrynet kanske? :)






You'll never know....


Sometimes you're lucky..
sometimes you're not.




lonesome.


Night train.


Aw...... :3


Dom senaste.... ööhm... dagarna har varit väldigt sega och otroligt tråkiga.
Lagt sig alldeles FÖR sent.... gått upp alldeles FÖR sent. XD svårt att vända på dygnet när man inte har något att göra! Kan verkligenverkligenverkligen inte komma på något kul... att hitta på. Jag och rasmus har varit bra sugna på att resa bort någonstans men det enda och stora problemet vi har är VART-och-HUR vi ska åka! Mina föräldrar föreslår att vi ska tälta på gotland. eller bo hos mormor och morfar..... ..HUR JÄVLA KUL ÄR DE?! XD

Nej... om man ska åka någonstans så ska det åtminstånde inte vara i en stuga djupt i värmlandskogarna eller tälta på nån öde ö... visst är gotland fint men jag tror man tröttnar efter ett tag att sova på nå jävla stenar.


Anyway, nu är man tråkigt nog hemma igen, efter några mysiga dag hos lilla rasmus. :3<3 Och nu tvingas man vara hemma ... ja åtminstånde hela helgen för att göra ingenting.. finns ingenting att göra här hemma. Inga vänner som man kan dra hem till eller nånting... har ingenting och är ingenting här hemma.



Meen...... jag har åtminstånde världens sötaste get!  :3


Yesterday I actually begin to paint this... ;o


Min påbörjade "målning" :) 

Det var inte planerat att jag skulle börja måla... de här.

Jag har målat på baksidan av en affisch som jag egentligen skulle ha slängt nu. Men jag var så uttråkad och fick plötsligt nån kreativlust så jag började rita nått... skumt. XD vi får se hur den här slutar! :P

You die then you're young...


Mina dystraste tankar  tränger sig fram när jag hemma. Känner mig alldeles tom och det får mig att inse att jag.. ganska ensam här.
Jag mår inte bra av att veta sanningen helt enkelt.

Ochfördeandra,  vem är det jag skriver till?

ingen.... ingen annan än mig själv.

                                                                                  
                                                                                                                                                                                                                                                                      


Bild uppgift..


När vi ändå var inne på ämnet "Projekt arbete",
så tänkte jag passa på att ladda upp lite bilder på mitt kära bild-uppgift som jag gjorde i grundskolan. :) Faktiskt väldigt nöjd, och bild var åtminstånde NÅGOT jag var bra på... stärker självförtroende lite faktiskt. :) att man känner att man kan lyckas med något i huvudtaget...



Som slutbetyg så fick jag MVG, ett betyg som jag har hållt sen årkurs 7, konstigt nog.... jag kan varken rita eller måla i huvudtaget. XD

Men Bild var faktiskt det enda ämnet i skolan som jag i huvudtaget verkligenverkligen gillade... och samtidigt något som jag ville kämpa för. Jag vill inte påstå att jag har ett jäätte konstnärligt sinne.....

Bildarbetet:
Det här bildarbeten handlade främst om att man helt enkelt skulle designa och bygga ett hus. Så man skulle kunna kalla det här för ett arkitektur-projekt/arbete/blabla.

Kanske svårt att se med blotta ögat huset helhelt.
Men om jag skulle förklara det själv så är mitt hus heltenkelt: upp och ner. Dvs. istället för att gå in i ett hus... där man vanligtvis går in så är det här huset ingång i taket! Det ska helt enkelt se ut som huset har blåst omkull men att man sen har renoverat huset... till någonlunda hållbarare. Och fråga mig inte hur man bor därinne! de får man allt fantisera ut själv! ;D

ZPIE: martins tag, som jag gjorde om lite. XD (E:t ser ut som ett S genligt mig) Men det gör inget! Den lilla "målningen" har jag målat med akryll färg! OCH DE VA INTE LÄTT..... ett jäkla pyssel säger jag bara! :)
Fjärilarnasom man ser har jag ritat/målat också med akryllfärg.  Men det där konstiga mönstriga... sakerna vid hörnet har jag däremot inte gjort själv... ;)


Här har vi alltså framsidan, dvs. ingången... utan dörr. haha! Staden har jag skapat genom att rita ut... staden på en genomskinlig whiteboard stencil av någotslag.. och sedan skär ut efter kanterna! Väldigt mycket pyssel! men värt besväret!
Sen har jag sedan placerat stencilen på kartongen och  färgat med sprayfärg. Bakgrunden ska föreställa en solnedgång . . . : )

PIT tag. + QICS1. RKF..... och en fjäril! eller 2 rättare sagt.

Mer bilder förekommer. : D

sketching in a paint projekt! ;)




För att inte uttråkigheten ska ta dö på mig här hemma.... så försöker jag knopra ihop en skiss i paint.. för att senare vidare utveckla det i Photo shop. ;) Och rita i Photoshop med en bärbardata med en liten "plattdatormus-platta" är inte speciellt enkelt! Får passa på att försöka leta efter en dataor mus när jag nu väl städar... tror det kommer göra det hela lite enklare då! Så vi får se vad det här kommer sluta... om det blir helt misslyckas eller lite lyckat. ;) Kan kalla det här för mitt lilla projekt... haha!

Photoshop skissen:

Nått liknade av det här, har jag planerat att gå vidare i Photoshop med paint skissen. Jag vet, E:et ser otroligt bajsigt ut på Photoshopbilden men det ska förmodligen, om jag lyckas, se ut som E:t ovanför.




Home... :)

    Dags att upptatera veckan tror jag! : )

Veckan har spenderats hos min underbara lilla rasmus ;D en del festandes som dessvärre inte slutade såååå lyckat. XD Eller ja... början var väl helt okej men det slutade med att jag hade helt enkelt druckit mer än vanligt (dvs rent.. brukar annars blanda ut sprit med fanta.. för jag är ett such a kräsen typ) och det blev ett besök på toaletten och spydde lite var stans. Inte trevligt med andra ord. XD Hur som helst... så blev jag så full att jag knappt orkade gå. men det mest obehagligaste var att jag knappt orkade andas! :O vad alkohol ställer till det för en! och inte nog med de! Ambulansen kom också och hämtade en stackare så hade druckit för FÖR mycket (han kallade mig för gunilla .__. KLART TECKEN PÅ ATT MAN HAR DRUCKIT FÖR MYCKET XD) haha... jaja.


Dagen efter var inte heller något att rekomendera. Brukar inte vara så farligt bakis men det där slog allt. XD så fort jag tänkte på alkohol eller MAT så mådde jag skit illa. XD HAHA! som sagt, usch för alkohol! förtillfället..


Men det kanske var ändå bra.... a
tt jag blev så anti-alkohol efter detta partajjande. För jag har nämligen alltid varit sugen på att pierca mig! och vad jag har tjatat på mina föräldrar... XD men med lite hjälp ifrån min mormor så fick jag min vilja igenom! Så nu sitter jag här med en piercing in tha ögonbryn. :) så nice! bild kommer!


I .... ja vad blir de? i förrförregår så var det premiär för Harry Potta! Haha gash im also a such hp-nörd! Tror inte jag har sett några bättre filmer på bio! Lätt värt pengarna!<3 lika bra som alla andra filmerna, och självklart slutar den med ett typiskt... frustrerade slut som gör att man vill SEEE VIDARE!!!!! allt för att irretera tittaren! jag lovar!

Nej nu ska jag städa mitt rum! kommer med flera inlägg senare!


sketchinga!

 


Jag kom och tänka på....
 att mitt senaste inlägg handlade ganska mycket om.... mina hårproblem och jakten efter den värdefulla plattången! haha!

Just nu sitter jag och skissar en dålig skiss som ser ut som piss! haha! jaja jag måste träna åh måste ju träna åh träna åh träna åh träna.... o.o'



JAG HAR INGE TÅLAMOD FÖR SÅNT HÄR MEN JAG VILL ÄNDÅ!!!!!!!!




Jag avslutar  istället denna mening med ett par korta ord
...

Godnatt. :)

Goodmorrrrning! ;3


Zzzzznark....

Ja eller morgon å morgon... klockan var faktiskt runt 14:00 i "morse" då jag praktiskt taget vakna. Det kan främst bero på att jag dom senaste dagarna på lovet har somnat klockan 06:00... och därmed vaknat klockan 14:00 varje dag. Nej dags att vända tillbaka på dygnet tror jag! ; )

Idag lär det inte hända så mycket, tråkigt nog. Ska antagligen försöka städa rummet liite... och sen platta mitt såkallade "nytvättade afro hår". Haha! Jag är helt beroende av plattången.. jag trodde att jag skulle dö för några dagar sen, då min kära dyra plattång praktiskt taget exploderade..... poff! och där rök min mest värdefullaste pryl i världen. Suck... åtminstånde hann jag platta lite på luggen men resten av håret gömde jag under min kära luva. :3 Jag skäms verkligen över mitt hår! och utan plattången så vågar jag inte vistats bland folk! Hur överdrivet det än låter så är det faktiskt sant.... så mycket skäms jag över mitt kära hår.

Visst, visst borde jag vara glad för att jag har någorlunda MYCKE volym i mitt hår, vilket är bland många platthårigas dröm... men dock inte min.

Så jag och min underbara kille åkte till södertälje jakt efter en ny plattång... .__.

Det var planerat att jag skulle köpa en likadan plattång som min gamla kära, eftersom jag visste att den var bra.. tills den exploderade.  .__.

GA.MA  italy professional, en liknade modell men ifrån och av samma märke! ; ) kostade omkring 800-900 kr på den tiden jag köpte den hos frisören.. åh va allt ska vara dyrt nu för tiden!! ._.


Men rasmus försökte övertala mig om att det finns bättre plattångar som förmodligen är billigare... så vi kikade in på Åhléns och där hittade vi denna plattång! :3


OBH NORDICA Björn Axén tools. Kostade cirka 700 kr... dock inte mycket billigare än min förra. ._.

Om jag ska vara ärlig så trivdes jag bättre med min gamla plattång, visst blir håret någorlunda platt med denna, men konstigt nog trivdes jag bätte med den andra modellen. Ack jag har väl svårt att släppa taget om min gamla kära plattång..

Nåväl, får ge denna plattång ett försök och försöka nöja mej med det. : ) ciao


Is new day..


Vad ska man börja med att säga?
Hej?? Goddag??
Morsning korsning? Tjenis penis!?! :D

 Nä men seriöst .... ;d

fotolog.com/blackbookjunkies




.... Ska tyvärr börja att inleda det här första inläggen med att berätta att jag inte har så mycket att berätta just nu! höhö! trotts att jag egentligen inte har det här tålamodet till att försöka mig på att designa en såkallade "blogg" så har jag faktiskt ingenting speciellt för mig (som jag annars vanligtvis aldrig har heller när jag är hemma) så jag får väl försöka åstadkomma med något .. :)

Men när väl mitt tålamod tar slut... så ska jag försöka mig på att träna mitt "skissande" genom att bli inspererad av bilder ifrån fotoblog.com/blackbookjunkies 

.....men att lära sig att skissa är någoting som jag inte heller har någon tålamod med! :) haha...

seeeen, får vi allt se om det blir något "bloggande" av ;)

//Anonym ... än så länge ;D

RSS 2.0