Hate..







Kom nyss hem ifrån nykvarn efter lite mys med älsklingen<3
Rätt jävla trött och deppig.

Tänk vad mycket hat kan väckas till liv när man väl bara ser personen? Fredagen/lördagen blev inte så lyckad som jag hade hoppas.

Ibland känner jag mig så jävla kall...egoistisk och skit.

Rasmus är så jävla bra, to good to be true.

i want to be happy again.


gå på zoo..






Ja.. hur har veckan varit kort sammanfattat?
Väldigt jobbig.

Har mått så jävla upp och ner dom senaste dagarna. Skit nervös från morgonen - till sena kvällen då jag pratiskt taget bryter ihop. Jag förstår inte riktigt, ska inte gymnasiumet kännas bra? Alla andra jävlar som jag har pratat med som har börjay gymnasiumet säger att de är så jääävla underbaaaart! Fått mängviss med nya kompisar och känns som att dom har kännt dom i flera åår! älskar allt och livet känns så underbart!

Jag blir så jävla irreterad. VARFÖR KÄNNS DET INTE BRA FÖR MEJ DÅ?

Jag antar att alla har ett jävla självförtroende. SLIPPER den här jävla ångesten som jag, bland annat har stått ut hela veckan med. Jag är så jävla livrädd att prata med nya människor och ständigt är nervös hela jävla tiden. Känner verkligen ingen lust att gå tillbaka till skolan, och när jag väl är där så väntar jag på att dagen ska ta slut.

men ska försöka ge dehär en chans, även om det för mig nu känns helt hopplöst.

Om man ändå hade ett jävla självförtroende SOM ALLA ANDRA....

Den här veckan åkte vi till borås (vilket jag och många andra tyckte va lite för tufft nu början av skolstarten) 6 timmar på buss ifrån klockan 2 på natten = ingen sömn. + gå runt i värmen + hungrig + JÄVLIGT TRÖTT = man deckar. Vilket jag typ gjorde medans alla andra beundrade alla djuren. Resan gjorde så att man helt enkelt tappade lusten.. menmen.

Känner mig rätt ensam, visst har jag börjat prata med några men känner mig fortfarande oerhört nervös. Har så jäävla svårt att öppna mig för nya människor, fast att jag mer än gärna vill visa vem jag är. folk måste tro att jag har nått jävla problem eller nått.

Men ärligt talat så har jag de.

Livrädd att vara bland nya människor.

och jag vet inte hur jag ska hantera de.

ensamheten driver oss till vansinne.

Godnatt.


Första dan i skolan.



Jag vet varken ut eller in just nu. Känner mig bara jävligt förvirrad och osäker. Men de har jag väl all rätt att va? Eller? När jag hör på alla andra så låter de som att deras första dag i skolan har varit heelt fantatiskt. Ojojoj va mycke kompisar dom har fått osv.

För mig så vet jag inte. Mitt dåliga självförtroende tynger mig och hindrar mig att våga försöka.

Jag orkar verkligen inte...


Besvikelse.




Hade verkligen sett framemot promoes uppträdande. Men av någon jävla anledning så missade vi honom. Fett med besviken är jag! Jag typ avgudar honom......

Men kan väl inte säga att dagen var så pjokig trotts allt. Vi hade rätt så kul ändå, även om vi hade bara åkt dit för att se just, ja du-vet-vem. Och inte tal hur jäävla mycket folk de va! Såg knappt den här såkallade "tv-skärmen" på scenen. Jag hatar att vara kort. .__.
Men de lilla jag såg och hörde var bland annat Lazee! Brukar i och försig inte lyssna på honom... och han lät inte alls som han gör på radio...menmen, de är inte så konstigt. Hans låtar är ju rätt så mixade.

Speciellt nyktra var vi däremot inte. Kanske var bra så vi inte deppade ihop allisammans när vi var där. Det som kanske orsakde att vi missade promoe var att alla  de alkoholiserade grabbarna behövde gå och pissa/köpa cigg mm heela tiden. Ja de är rätt lätt för dom att bara ställa sig ett hörn och uträtta sina behov. Men dessvärre är det nog svårare för oss tjejer. (om man nu inte föredrar att visa upp arslet för hela stora stockholm!)

Sååå... jag och rasmus gick på jakt efter en toalett. DAAAMN vilken jävla kö de va! tog minst en halvtimme innan man kunde gå på toan. Och när man var väl inne så var inte direkt det frächaste man har beskådat. FYFAN åt mac donalds toaletter!! 

När det är förFÖRFÖR mycket folk i stockholm, så innebär de också att södertäljetågen är dessvärre FULLA med FULLA människor! Rätt kul! Vi fick en början sitta på golvet och rasmus började pumpa musik i tåget!....... kulkul! på andra vagnen satt folk och sjöng ramsor (t.ex. KLAPPA HÄNDERNA NÄR DU ÄR RIKTIGT GLAAAAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) osv. 


 känner mig rätt  negativ and deppig just nu. Humöret är upp och ner hela jävla tiden, och det beror nog på att jag börjar känna av nerverna nu... inför skolan på tisdag.


Får hoppas att jag får en ny chans att se promoe uppträda! Visseligen skulle det vara kul att se han sjunga fjortishiten "svennebanan" osvosvosv.
 
MEEEN... de återstår och ser! KYSS!


Sötinötipötisötnöt!




Awwww............. XD <3

Kista gallerian!



Och må jag känna stämplas för att vara lantis, men gallerian var enorm!

125 butiker
33 resturanger
11 biografer!


Glöööm att jag tänker ränna efter kläder i handen eller ränna runt i stockholm city framöver,  här tänker jag spendera mina desperata klädjakter framöver! får hoppas jag får en liten slant så jag kan försöka hitta någon tröja eller byxor här i veckan!

Synd bara att man inte har någon att... handla med. :( surt att gå ensam.. att dra med sig morsan är väl inte något vidare och rasmus tror jag inte har någon större lust att spendera timmar åt att kolla på....kläder. Skulle behöva en shopping galen brud att dra med mej .__. (skulle snarare bli att hon drar iväg med mej...! haha :D)


menmen ... om man knappt har några vänner så får man nöja sig med de lilla man har ändå. 

The voice'09

The voice'09 in the kungträdgården!




Välkomen till sveriges största gratiskonsert Voice 09. För femte året i rad bjuder the vocie of hiphop-RnB på sommarens konserthöjdpunkt i kungsträdgården! och precis som tidigare är vocie 09 helt gratis!
förra året slogs det publikrekord med 45.000 i kungsan och räkna med en fullast och grym konsert i år igen!


gaaaaaah!! vad jag glad jag blev när jag fick reda på de! :D självklart att man drar dit om självaste promoe ska rappppappa! <33

I want change..

 
Jag är så jävla trött på att mitt huvud inbillar mig om att jag är ensam.


Eller är jag de?

Jag har världens bästa pojkvän, som ger mig det mest otroligaste stödet man kan få.
Betyder så jävla mycket för mig.

Men något som också är otroligt viktigt också, är mina vänner. Jag har ytterst några fåtal, Och den största räddslan jag känner nu är om jag har förlorat dom?
i plugget hade jag världens bästa vänner man man tänka sig. som verkligen har ställt upp för en. Vilket jag också är otroligt tacksam för.

Som man burkar säga, kärlek kommer och går, men vänner för står.
När det gäller mig så är det nog tvärt om.

Dom få människorna i mitt liv som jag har lärt känna, som också har haft en stor betydelse för mig, har gått ifrån mig. Jag har pricip tappat kontakten med alla och förstår inte vad det beror på.
Problemet måste ju ligga hos mig? Hur jag beter mig? Hur jag är som person? Hur jag förändras?
Jag vet inte. Men det är bara jag själv som kan bevsvara mig den frågan.

Jag vill verkligen förändras
. Jag vill må bra, jag vill vara social och ha vänner, i min vardag också. Jag hatar självsäkra människor, men kanske beror de på ren avensjuka. Jag vill också känna mig säker, slippa känna den här räddslan och gömma mig för verkligheten. Jag vill visa vem jag är, utan att skämas.

Men det är bara jag som kan göra något åt saken, men jag ger upp. Ger alltid upp istället för aldrig. Det dåliga självförtroendet tynger mig. Det får mig verkligen att inse att jag borde sluta hoppas.
Ett hopp om förändring. Det är jag däremot inte rädd för, det kommer kännas som en lättnad i livet.

Sen är frågan om jag kommer lyckas
....?

BD forever.



Broder daniel.


För några år sen så var jag inte alls förtjust i Broder daniel. Men sen när jag började lyssna på Shoreline så har jag börjat gilla mer och mer låtar med dom :) och jag gillar lika mycket orginal låten som Annas Ternheim cover!

Pannkaka..

Livet känns som en pannkaka just nu....

Hatar pms.........





1år. <3













Hade tyärr inge bra puss bild på oss två. :( anledningen till de är att jag alltid lyckas se hel bäng ut på alla bilder... så vi ger upp tillslut. haha! :D<3


Jag kan inte förklara med ord hur djup min tacksamhet är för dej. Det går helt enkelt inte, det är något man känner innombords - lättnaden. Så jävla mycket jag älskar dej rasmus så kan jag inte..

jag älskar dej oehört mycket rasmus johansson.<3

RSS 2.0